Konferens

Herrestad Vandrarhem är beläget intill Herrestadsjön utmed riksväg 27, 13 km från Värnamo. Där finns bekvämt boende för både familj och företag som vill umgås och stärka sina team med en gemensam konferens. Boendet är i en naturskön miljö där ön Holmen, som ligger i Herrestadsjön, finns alldeles i närheten. Boendet ligger 9 km från nöjesparken High Chaparral och Nationalparken Store Mosse. Herrestad Vandrarhem ligger i en rustik miljö, långt ifrån kontor och produktion. Här finns närheten till naturen och alla förutsättningar för lugn och ro och en givande konferens. Efter en spännande dag med teambyggande aktiviteter så kan kvällen avslutas med god middag i restaurang Jordkällaren.

Konferens med teambildning

Konferens i inspirerande miljöer

Herrestad Vandrarhem erbjuder en inspirerande miljö för konferens som skapar en bra sammanhållning för konferenssällskapet. Det finns stor flexibilitet och möjligheter, alltifrån halvdag och heldag till flera dagar men även möjligheter till val av pension. Det finns blädderblock, whiteboard, PC-kanon samt förfriskningar i form av mineralvatten och frukt. Hela anläggningen finns tillgänglig under vistelsen vilket gör att den passar för affärsmöten, ledningsgruppsmöten och teambildning. Ett vanligt upplägg är att konferensdagen börjar med lunch, fortsätter med gemensam middag i restaurang Jordkällaren för att avslutas med lunch dagen efter. För de som önskar, finns möjlighet att bada bastu eller badtunna innan middagen.

Badtunnan och den vedeldade bastun ligger intill den glittrande Herrestadsjön, där man kan njuta av den klara luften och beskåda skymningen. Efter en heldag av konfererande bjuds det på middag i restaurang Jordkällaren i en mysig atmosfär som präglas av värmen från en sprakande kamin, levande ljus och fårskinnsfällar att sitta på. Konferensen kan även inledas med kaffe och kaka i salongen, avbrott för lunch och avslutas med kaffe och hembakad paj. Önskar man sig en mer fartfylld konferens så har Herrestad Vandrarhem ett samarbete med aktivitetsföretaget Utefolk, som erbjuder aktiviteter för grupper på ön Holmen i Herrestadssjön. Där erbjuds femkamp, teambanor, klättring och vildmarksmatlagning för grupper om 8-30 personer.

Upplev de närliggande attraktionerna

Det finns mycket att uppleva omkring Herrestad Vandrarhem, vare sig man är där för konferens eller med familj och/eller vänner. Ett besök i nöjesparken High Chaparral bjuder på westernmiljö bland cowboys och indianer, en riktig show från början till slut. En vandring i Nationalparken Store mosse är en upplevelse där man till exempel kan titta på fåglar vid Kävsjön. Vid Kävsjön ligger huvudentrén till nationalparken med fågeltorn, grillplatser, naturum och anpassade leder. Ett alternativ att ta sig runt i den vackra omgivningen är att hyra en cykel och ge sig ut via en av de färdiga turerna eller på egen hand.

Vill ni prova på att rida, så kan vi rekommendera Stall Sonakull inte så långt ifrån Herrestad Vandrarhem i Kulltorp. Här finns det härliga haflingerhästar som tar ryttarna igenom den vackra naturen med dofter, fågelsång och ett avkopplat lugn. Farten anpassas efter sällskapets ridvana. Tillbaka på Herrestad Vandrarhem kan ni uppleva en underbar kväll där Mormor på Herrestad tar sällskapet tillbaka till 1800-talet genom spännande anekdoter och berättelser om hennes arbete på Herrestad bygd samt Herrestad Säteri. Detta tillsammans med en tidstypisk och smaskig middag på Restaurang Jordkällaren ger en upplevelse utöver det vanliga. På Herrestad Vandrarhem hjälper den trevliga och kunniga personalen till att planera och inspirera när det är dags för konferens eller kick-off. Passa på att utnyttja denna unika miljö till en konferens med just den personliga stil som passar för ert företag och behov.

Konferens utöver det vanliga

Herrestad Vandrarhem erbjuder bekvämt boende intill Herrstadsjön med vacker utsikt. Här kan man äta gott i restaurangen Jordkällaren, uppleva lugnet av naturen och samtidigt ha nära till fartfyllda äventyr. När det är dags för kick-off eller konferens, så är Herrestad Vandrarhem ett spännande alternativ som kan skräddarsys efter behov. Passa på att få ut det mesta ur er konferens, vare sig det gäller teambildning, uppladdning inför en ny säsong eller inspiration för nya affärer. Här erbjuds till exempel bastu och badtunna, femkamp och paddling med kajak tillsammans med mat och något gott att dricka i restaurangen eller paviljongen på ön Holmen. Kom och upplev denna harmoniska miljö där det finns något för alla.