Vilka program finns det för IPTV eller för att visa M3U listor på Roku

By | May 15, 2020

Om du fortfarande vill använda olagliga tjänster… det är ditt beslut, och vi klandrar dig inte för det. Men om du vill ha en guide, här är några tips så att du kan välja en IPTV leverantör eller visa m3u listor på Roku.

Det enda program för att titta på IPTV är: Ministra Spelare, Stalker-Spelare och Lenox Media Player. Alla tre bekräftas att användas av vissa IPTV-tjänster på olika plattformar, inklusive Roku. Som alltid måste du fråga din IPTV-leverantör om ditt system använder minst en av de tre programmen. IPTV Smarters är inte tillåtet i Roku, plus dess utvecklare har avbrutit sin utveckling.

Det finns dock en men: både Ministra Player och Stalker Player behöver en licens för att fungera. När du anger dina data kommer programmet att be dig om en nyckel, som du måste köpa från Infomir-webbplatsen, som du kan komma åt genom att klicka här. När det gäller Lenox Media Player finns det inget krav på att köpa en licens via bästa iptv.

Andra program som använder vissa tjänster är Plex och Emby. Dessa två program används för att komma åt videor och bilder på din egen dator, men de används också för att komma åt privata servrar med tusentals filmer och serier. Både Plex och Emby erbjuder också live – tv-alternativet, men eftersom det är en enda server kan du ha mättnadsproblem när tusentals människor tittar på innehåll på den servern, så var försiktig med det.

Och för att spela m3u-listor, även om Emby erbjuder det alternativet, måste du betala ett medlemskap för att kunna använda live-tv-alternativet med m3u-listor. nu, när det gäller applikationer inom Roku, existerar de helt enkelt inte eftersom Roku har tagit bort alla och förbjudna applikationer som bland annat kräver att användaren anger webbsidor för att få tillgång till sådant innehåll. Det enda sättet inom Roku att komma åt m3u-listor direkt är att köpa en Roku Ultra eller äga en TV med Roku-operativsystemet. Dessa erbjuder möjlighet att USB-portar för att kunna placera din pendrive till enheten och därmed komma åt listan m3u.

Och indirekt, webbapplikationer video Hjul, TV Rösterna och LocalCast har i sina mobila applikationer ett sätt att hantera M3U-listor och att kunna överföra dem till Dreamfilms.se enhet som görs vanligtvis med Chromecast. I det här fallet behöver du ja eller ja på en mobiltelefon och en Roku-enhet av något slag.

Av uppenbara skäl kommer vi inte och kan inte rekommendera sådana tjänster via Smart-TV.se. Så fråga oss inte om det. Det är redan ditt ansvar om du bestämmer dig för att lämna på grund av olaglighet eller inte.